Kan succes spores i din DNA?

Der er mange værktøjer til at opnå succes, selv om de spiller forskellige roller i forfølgelsen af ​​succes. Et af værktøjerne er motivation. Motivation er et meget kraftfuldt værktøj til at gennemføre et sæt mål. Det er en forudsætning for at opnå succes. Derfor er enhver præstation forud for motivation. Faktisk kan der ikke være succes uden motivation. Men hvad er motivation? Hvad er meningen med motivation?

Motivation kan defineres som entusiasmen for succes. Det er stimulansen til forfølgelsen af ​​succes. Det er også drivkraften til succes inden for et individ. Hvis du ikke er motiveret, mangler du motivation. Jo mere motiverede du er, lige meget, desto mere sandsynligt vil du lykkes, så længe du tager handlinger. Derfor er det meget svært, om ikke umuligt at udføre et sæt uden motivation.

Implikationen af ​​dette er, at du ikke kan lykkes uden motivation, da succes ikke er tilfældig. Ligesom målindstillingen går forud for succes, går motivationen forud for målindstilling. Således kan mål ikke, uden at der er tale om motivation, som succes ikke opnås uden målindstilling. Konsekvensen af ​​dette er, at succes ikke kan opnås uden motivation. Derfor er motivation en forudsætning for at opnå succes.

Udtrykket motivation har antaget en stolthed i stipendium i nutidens tid, især i ledelsesstudier. Ledere på alle niveauer bliver mere og mere opmærksomme på behovet for at hjælpe deres medarbejdere med at blive mere produktive gennem motivation. Ledere har indset, at deres organisationer har stor sandsynlighed for at nyde deres medarbejders optimale produktivitet, hvis de er tilstrækkeligt motiverede.

Motivation kommer normalt indefra, selv om det også kan fremkaldes eksternt. Men da du er den bedste modtager af din succes og det værste offer for din fiasko, bør du ikke forvente at blive motiveret af andre, før du stræber efter succes. Succes tilhører den selvmotiverede. Hvis du forventer at blive motiveret fra eksterne kilder, før du tager de rigtige skridt i livet, kan du aldrig lykkes.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *