Ryd op i dine dårlige vaner og få mere succes

En kokainmisbruger, en arbejdende person, der rejser en familie, en søgende, der praktiserer meditation og service, og en højt bevidst salvie har alle samme motivation: kernedrevet. Vi ønsker alle at undgå lidelse og permanent kærlighed, fred og sikkerhed. Hvad der adskiller os er vores vaner. Vaner styrer skæbnen. Vores liv er en række vaner, der bestemmer vores kursus og evolution.

Vi har alle en blanding af gode og dårlige vaner. Dårlige vaner forårsager utallige lidelser. Gode ​​vaner tjener os i årsagen til vores befrielse. For at forstå, hvordan vi fik, hvor vi er, og hvordan vi ændrer retning, skal vi forstå dannelsen og omdannelsen af ​​vaner. Søgeren skal frigive den energi, der er fanget af dårlige vaner og overføre denne kraft til befriende gode vaner.

Et hvilket som helst mønster af tanke eller handling gentaget mange gange resulterer i en vane med en tilsvarende neurosignatur eller hjerneforløb. Hjernen er sammensat af cirka 100 milliarder celler, kaldet neuroner. En hjerneforlængelse er en serie af indbyrdes forbundne neuroner, der bærer tankemønstre af en bestemt vane. Opmærksomhed føder vanen. Når vi gør opmærksom på en vane, aktiverer vi hjerneforløbet, frigiver de tanker, ønsker og handlinger, der er relateret til den vane.

Den gode nyhed er, at hjernen er formbar. Vi kan ændre vores tanker og adfærd ved at rekruttere nye celler til at danne nye hjerneforløb. Hver tanke og handling registreres i de sammenkoblede nerveceller, og hver gentagelse tilføjer ny dybde til hjerneforløbet. Hvis vi gentager en tanke og handling nok gange, dannes der en vane. Fortsat gentagelse styrker vanenes vane. Uopmærksomhed og manglende gentagelse svækker magtens vane. Disse principper gælder for dannelsen af ​​både gode og dårlige vaner. Positive tanker og handlinger skaber gode vaner. Negative tanker og handlinger skaber skadelige vaner. Se mere her, her og her.

Vi kan bruge disse principper til at fjerne og erstatte dårlige vaner med gode. Vi kan gradvist sulte dårlige vaner ved at ikke give dem vores opmærksomhed. Da vi lægger større vægt på at danne en god vane, får den nye hjerneforløb langsomt strøm. Til sidst dominerer den nye positive hjerneforløb den negative rille, og gode vaner drev ud de dårlige. Uden denne transformation er åndelig vækst umulig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *